S’inicien les classes del Diploma en guió i realització de programes d’humor per a ràdio i televisió de Minoria Absoluta

El Diploma d’Especialització Universitària en Guió i Realització de programes d’humor per a Ràdio i Televisió ofereix una formació tant en l’apartat de guió com en el de la realització, la producció, la direcció o el disseny de projectes d’humor. Les classes tindran un vessant pràctic molt destacat, gràcies a la presència de professors, molts d’ells vinculats professionalment a Minoria Absoluta. En el curs, hi participaran professionals reconeguts i de prestigi en aquest àmbit, que expliquen  la seva experiència i les seves influències en el món de l’entreteniment humorístic.

Aquest és el sisè any que s’imparteix aquest curs que, enguany comptarà amb professionals tan destacats com són: el duo d’humoristes Venga Monjas, la guionista Júlia Cot, la monologuista Pilar de Francisco, el guionista  Ignasi Taltavull que actualment és subdirector del programa Està passant, Guillem Sans –director de l’APM-, el guionista Quique García de Mundo Today o el director de Minoria Absoluta, Francesc Escribano per citar només alguns noms. 

El postgrau, dirigit per Manel Lucas i Francesc Vilallonga s’imparteix  a la facultat de Comunicació de Blanquerna i ha facilitat la sortida professional a molts dels estudiants que han cursat aquesta diplomatura en cursos anteriors.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més