L’Està Passant bat el seu rècord d’audiència

Està Passant

Gran inici de temporada de l’Està Passant. Aquest dilluns, 14 d’octubre, ha marcat una quota de pantalla del 17,2% i 269.000 espectadors de mitjana liderant de forma clara aquesta franja del l’acces al TN vespre on la competència és ferotge i marcant el seu rècord de temporada amb quota i nombre d’espectadors.

Aquesta no és l’única dada a destacar, des del dia 2 de setembre, quan es va estrenar aquesta 8a temporada, el programa ha sigut líder d’audiència en 23 dels 30 capítols emesos.

Amb aquestes xifres l’Està Passant aporta un gran nombre d’espectadors de cara al inici del Telenotícies vespre.

El programa ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l’actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l’equip de Minoria Absoluta.
Jair Domínguez, Queco Novell, Natza Farré, i Òscar Andreu són els actuals presentadors del programa i compten amb les col·laboracions d’Elisenda Carod, Magí Garcia, Judit Martín, Peyu, Núria Marín, Marc Sarrats, Oye Sherman, Marc Giró, Irene Francolí, Andrés Fajngold i Xavi Daura, cadascú amb el seu particular humor.

Més notícies

Miquel Salvat

Miquel Salvat s’incorpora a la productora Minoria Absoluta

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar guanya a Londres

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més