Miquel Salvat s’incorpora a la productora Minoria Absoluta

Miquel Salvat

Miquel Salvat s’incorpora a Minoria Absoluta com a productor executiu i adjunt a la direcció per a reforçar la seva àrea de continguts d’scripted i unscripted. Durant més de 7 anys, Salvat ha sigut el vicepresident de producció original a HBO España, on va ser el responsable de posar en marxa l’estratègia de producció espanyola d’HBO i HBO Max. En el transcurs d’aquests anys la plataforma va donar llum verda a sèries de ficció com Patria, 30 monedas, Por H o por B o ¡García!; sèries documentals com El pionero, Salvar al Rey o Se busca millonario; i formats d’entreteniment com Traitors España o Time Zone. Previament, durant 6 anys, Salvat va exercir  com a director de canals premium de Movistar, va ser director de continguts de Canal+, director general de Paramount Comedy Channel i va començar a WBZ-Boston.

“Estic encantat de sumar-me a un equip d’un gran valor humà i professional i amb ganes de fer coses noves. En això, i en la passió pels continguts coincidim Minoria Absoluta i jo”.

Ha declarat Salvat.

Minoria Absoluta és una productora de continguts audiovisuals dirigida per Francesc Escribano que produeix programes tan emblemàtics com Polònia i Està Passant a TV3, pel·lícules com El mestre que va prometre el mar o seriès com Smiley per a Netflix. La productora produeix habitualment per a 3Cat, RTVE, Atresmedia, DMAX, National Geographic, Audible o Netflix, entre d’altres.

 

Més notícies

Està Passant

L’Està Passant bat el seu rècord d’audiència

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar guanya a Londres

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més