3Cat estrena Love Cost

Love Cost

La plataforma estrena aquest nou dating presentat per Núria Marín on l’amor i l’engany s’uneixen. ¿Sinceritat o mentida, amor o diners?

A cada capítol de Love Cost un o una protagonista, van a buscar l’amor amb una de les quatre persones interessades. Però no serà tan fàcil: n’hi ha dues que no volen l’amor, volen els diners.

Aquesta carrera per l’amor comença amb una roda de reconeixement on la primera impressió i la intuïció són bàsiques. Continua amb unes cites ràpides i acaba amb unes seduccions on s’haurà de posar tota la carn a la graella. Com que la cerca de l’amor és una carrera d’obstacles, a cada programa el protagonista rebrà l’ajuda d’un comitè familiar, just abans de prendre la decisió final.

Els interessats hauran de treure les seves millors armes de seducció i també picar molta pedra per demostrar al protagonista que són la parella dels seus somnis… o almenys fingir-ho per endur-se els diners.

Si el protagonista fa cas a la seva intuïció i tria l’interessat que ve per l’amor, tots dos guanyaran un viatge romàntic de luxe junts. En canvi, si tria a un interessat que ve pels diners, només serà l’interessat el que guanyi 3000 euros.

Núria Marín, la nostra gran amfitriona de l’amor, acompanyarà el protagonista durant tota la seva aventura i serà testimoni de la sinceritat o de la mentida, del triomf de l’amor o dels diners, de si tots dos tenen un final feliç o, simplement, un final.

A partir del 15 de febrer a la plataforma 3Cat.

FITXA TÈCNICA

Direcció: JOSE MARIN / Realització: EMILI SAMPIETRO / Producció executiva Minoria Absoluta: ANA JOVEN i DAVID FELANI / Cap de producció: SÍLVIA RODRÍGUEZ-ARIAS / Sots director: NACHO DÍAZ / Directora de càsting: ANA SARABIA / Redacció: ADA RIPOLLÈS i ÀLEX RAMIS / Coach: NÚRIA BONET / Lingüista: ANNA AMAT / Comunity Manager: MARIA SALADRIGUES / Ajudant de producció: LAIA ROIGÉ FEIXAS / Auxiliars de producció: LORENA ROIG i MIKEL MARIÑO / Ajudant de realització: DANI VALDIVIA / Regidor: SERGI ALAMILLO / DOP: MARC DURAN / Cap ambientació: RAFEL VIVES / Ajudant ambientació: JAN CLOTA / Estilista: IRANTZU CAMPOS / Auxiliar vestuari: LAURA CARAZO / Maquillatge i perruqueria: ALESSANDRO FERRERI i GEORGINA ACERO / So: QUIQUE LÓPEZ, MARCEL VILAR i PAU TOLOSA / Edició: ORIOL CARBONELL, ARNAU HERNÁNDEZ i CLÀUDIA JORBA / Grafisme: MARTÍ MATUTE / Operadors de càmera: GERMAN RUBIES, GERMAN DE SANTIAGO ALBERT PERICAS i GERARD PUJOL / Auxiliar de càmera: JAVIER BLANCO / DIT: EMMA GALICIA / Cap tècnic: RAÚL RODRÍGUEZ / Polecam: MARC ROS / Elèctrics: TAREK RECOLONS, RAÚL ALIMBAU i ÀLEX ROIG / Foto fixe: JUAN  SERLO

 

 

 

 

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més