55 dies a casa, estrena a TV3

Diumenge 10 de maig, dins del programa 30 Minuts, TV3 estrena el documental, produït per Minoria Absoluta, 55 dies a casa.

Des de l’inici del confinament pel Coronavirus i durant 55 dies més de una trentena de grups, famílies, parelles, companys de pis, gent que viu sola, s’han anat gravant des de casa, confinats, explicant la seva experiència. Com els hi ha canviat la vida? Què han hagut de canviar?

Des de la perspectiva que aporta la intimitat de les seves cases i de les seves vides, totes aquestes persones han compartir aquesta situació reflexionant sobre la por, l’enyorança i la soledat, però també sobre la solidaritat, l’amistat i l’amor. 55 dies a casa és un retrat profund, íntim i molt personal del confinament provocat pel virus COVID 19. Amb més de 75 hores de metratge en base a més de 2000 vídeos enviats a través de la xarxa i gravats de forma personal amb els seus telèfons, s’ha elaborat aquest relat del confinament.

Fitxa artística

Direcció: EULÀLIA GÓMEZ i DURAN i JORDI MARQUÈS / Producció Executiva: FRANCESC ESCRIBANO i DAVID FELANI / Direcció de Producció: MIREIA GAITÁN / Guió: BET ISASI-ISASMENDI i ARIADNA FLECK / Edició: ISAAC BERGADÀ / Edició de so: DANIEL LLAMAS / Comunicació: ANNA PUJOL i CARLOS AGUILAR / Administració: ESTER NARANJO

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més