Audiències en confinament

Tot i la situació en que hem viscut aquest mes de març les audiències tant de l’Està Passant com del Polònia han resistit de forma excel·lent el confinament.

Un cop decretat l’estat d’alarma ambdós programes s’han hagut d’adaptar a aquesta nova situació i buscar la fórmula de fer el programa cadascú des de casa seva, amb la voluntat d’entretenir en aquests moments tan difícils.

Malgrat tots els entrebancs tècnics, tant Polònia com l’Està Passant no han faltat a la seva cita i això l’audiència ho ha agraït amb unes xifres remarcables.

D’una banda l’Està Passant, líder destacat de la seva franja, ha fixat un 19,7% de quota de pantalla -3 dècimes per sobre de la mitjana del mes de febrer-, amb 481.000 espectadors (70.000 espectadors més que el mes de febrer). La situació de confinament ha fet que el consum de televisió hagi pujat d’una forma considerable i per tant, el nombre d’espectadors hagi augmentat molt.

Polònia, curiosament, també ha registrat una quota de pantalla de 19,7% amb 533.000 espectadors, això vol dir 6 dècimes per sobre el mes de febrer i un augment de 40.000 espectadors també en relació al mes passat.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més