Broadway arriba a l’IDEAL en format 100% immersiu

S’ha presentat  l’estrena mundial de Next to Normal a l’IDEAL dins del marc del Grec Festival de Barcelona.

Per primera vegada en la història s’adapta una obra de teatre musical a format immersiu a través de les arts digitals. Combinant actuacions en directe i projeccions immersives de gran format, aquesta nova i disruptiva versió situa a actors i públic a pocs metres de distància on viuen la història plegats.

El musical, que va revolucionar el teatre musical fa una década, estrenarà una nova versió a Barcelona. Del Campo GlobalLayers of Reality i Grec Festival de Barcelona coprodueixen aquesta nova versió de Next to Normal que combinarà actuacions en directe i projeccions immersives en anglès amb subtítols en castellà i català. L’espectacle s’estrenarà el dia 6 de juliol, amb prèvies l’1, 2 i 3. Es podrà veure de dimecres a diumenge fins al 31 de juliol.

En uns temps on la salut mental ha cobrat gran rellevància, aquesta proposta treu aquests temes a la llum situant als espectadors en el centre de l’acció donant una nova profunditat al llibret de Yorkey i Kitt.

Brian Yorkey i Tom Kitt han adaptat el llibre a 60 minuts per a un espai immersiu de 2000 metres2 amb públic i actors compartint el mateix espai. Col·laborant amb Kitt i Yorkey, el director anglès Simon Pittman presenta un nou guió per a aquest llibre contemporani guanyador del premi Pulitzer. Sota la supervisió de Tom Kitt, el director musical Tomas Mayer Wolf presenta noves textures a aquesta partitura que recorre la música clàssica fins al rock and roll passant pel jazz.

Aquesta experiència ens submergirà en la història com mai, donant una nova capa  de profunditat als sentits i emocions del públic.

(Jordi Sellas, director executiu d’IDEAL)

Aquesta nova perspectiva de Next to Normal dels meus estimats Brian i Tom impactarà els cors de tots de manera molt profunda.

(Alice Ripley, actriu)

Espero que la història immersiva intensifiqui encara més la brillantor de l’original Next to Normal.

(Simon Pittman, director)

Sens dubte, Next to Normal és el tipus d’història que pot tornar-se més poderosa a través de la immersivitat pel nivell d’intimitat i connexió profunda que estableix amb el públic a tot el món.

(Pablo del Campo, productor creatiu)

 Les entrades ja estan a la venda a: www.nexttonormalimmersive.com

 

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més