Busquem el millor estilista d’ungles a Èpic nails

S’obre la crida a tothom que es vulgui apuntar al càsting per participar en aquest nou talent show que 3Cat estrenarà l’any que ve.

A Èpic nails 8 concursants -estilistes amateurs i semiprofessionals-  competiran per convertir-se en el millor estilista d’ungles i guanyar un premi valorat en 15.000€ per impulsar la seva carrera professional.

3Cat buscarà el millor artista de les ungles de Catalunya en un talent show que s’estrenarà a la nova plataforma de continguts l’any que ve.

La dinàmica del concurs serà la següent. A cada capítol els participants s’enfrontaran a una prova d’estilisme eliminatòria davant d’un jurat format per dues persones expertes: Debora Figueras, un referent en el món del Nail Art, coneguda per haver-li fet les ungles a la Rosalia, a la Zowi o a la model Cindy Kimberly; i Joan Liaño, exconcursant de la primera edició d’Eufòria i manicurista. A cada episodi es descartarà un concursant fins a la gran final, on hi arribaran tres finalistes. En aquest últim programa, una parella d’influencers / celebrities  se sumaran al jurat per decidir el candidat guanyador.

Tothom que vulgui participar en el càsting del programa ha d’enviar un correu electrònic de presentació a casting@epicnails.cat. Hi ha temps fins a finals de setembre. 

Èpic nails és una producció de 3Cat produïda per Minoria Absoluta. 

Més notícies

Liber 2024 premia El mestre que va prometre el mar

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Mestre

El mestre que va prometre el mar triomfa a Movistar+

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més