El 26 de gener s’estrena Èpic Nails, el nou talent de 3Cat

ÈPIC NAILS

3Cat estrena aquest nou talent, presentat per Sofia Coll, que cerca el millor artista d’ungles.

 

 El boom de les ungles per fi té el seu programa. Èpic Nails trenca els codis d’aquest tipus de formats i destrueix els estereotips al voltant del món del disseny d’ungles. És un talent show pensat com a manifest generacional on vuit concursants —estilistes amateurs i semiprofessionals— lluitaran per aconseguir un premi valorat en 15.000€ i proclamar-se el millor artista d’ungles.

Al final de cada capítol hi ha un guanyador, l’Èpic Nail, i un perdedor, l’Èpic Fail, que abandona el Saló d’urpes. Aquest espai està dissenyat com un saló de manicura autèntic on acudeixen clients reals. Allà s’estableix una relació manicurista-client que mostra com algú que té cura de nosaltres, en aquest cas de la nostra estètica, es converteix en un confident al qual obrir-nos emocionalment.

Sofia Coll, exconcursant d’Eufòria, condueix el programa i està acompanyada pels dos membres del jurat: Debora Figueras, nail artist de referència en el món del Nail Art, i Joan Liaño, manicurista i exconcursant de la primera edició d’Eufòria. Tots dos tindran la difícil tasca d’eliminar un concursant al final de cada episodi.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Direcció i realització: MIGUEL BOSCH / Guió: MIGUEL BOSH i EVA MARIN / Direcció creativa: TANA LAKALE / Presentadora: SOFIA COLL / Jurat: JOAN LIAÑO i DEBORA FIGUERAS / Producció executiva Minoria Absoluta: DAVID FELANI i GUILLEM SANS / Directora de producció: MIREIA GAITÁN / Cap de producció: MÍRIAM BOTÍ.

 

Capítols: 6 x 30’

Productora: Minoria Absoluta i 3Cat

Plataforma: 3Cat

Idea original: Minoria Absoluta  i 3Cat

 

 

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més