El calendari d’Advent del Polònia triomfa a les xarxes socials

Protagonitzat per les cares més reconeixibles del programa, el calendari d’Advent del Polònia suma més de 6’3 milions de reproduccions en les xarxes del programa.

A diari durant el mes de desembre, els personatges del Polònia han felicitat les festes de Nadal als espectadors del programa. Un calendari d’Advent especial que ha tingut molt bona rebuda a totes les xarxes. Especialment a Instagram, on suma més de 3.679.000 reproduccions. Franco ha sigut el personatge amb més reproduccions, enfilant-se fins a 1.800.000.

També va tenir molt bona rebuda la felicitació d’Ortega Smith i Buxadé que, fins i tot, van donar consells per muntar l’estrella de l’arbre de Nadal.

A Tik Tok, el calendari també ha estat tot un èxit. Recollit en una llista de reproducció al mateix perfil, acumula més de 2.400.000 visualitzacions. Un dels vídeos més vistos ha estat el de Javier Milei amb més de 138.800 visualitzacions.

X (l’antic Twitter) tampoc s’ha quedat enrere i acumula, de moment, 269.200 visualitzacions. En aquesta xarxa social, el calendari d’Advent s’ha publicat en forma de fil, perquè ningú es perdi cap felicitació.

 

 

Més notícies

Embrió

Premis Embrió 2024

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

Love Cost i Èpic Nails s’estrenen a TV3

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més