Pares normals nominada als Premis Alícia de la música

L’Acadèmia Catalana de la Música ha nominat la comèdia musical Pares normals. L’obra opta al Premi Alícia 2023 a l’Inter-disciplina. Que reconeix la interacció de la música d’un artista o projecte amb altres disciplines artístiques o de creació.

Els nominats en aquesta categoria són:

  • Bach & Forward, de Marco Mezquida, Juan de la Rubia i Alba G. Corral.
  • La banda sonora original del llargmetratge Un año, una noched’Isaki Lacuesta composada per Raül Refree.
  • La cançó de la terra de l’Orquestra OBC i Alba G. Corral.
  • Pares Normals, una producció de Minoria Absoluta i Els Amics de les Arts.

Els Premis Alícia són els premis anuals atorgats pel sector de la música a Catalunya i estan conformats per 11 categoriesAutoria, Interpretació, Interdisciplina, Talent Emergent, Producció Discogràfica, Directe, Projecte Social, Projecte Educatiu, Internacionalització, Periodisme Musical i Trajectòria. Tenen com a objectiu promocionar, visibilitzar i posar en valor la música produïda dins del territori català i el conjunt de la seva activitat, sense distinció de gèneres o estils.

Els premis es lliuren anualment a aquells projectes o propostes que destaquen per la seva excel·lència i busquen fomentar els valors creatius, artístics, culturals i socials de la música. Els finalistes i guanyadors dels premis són escollits pels membres acadèmics i per les entitats que conformen l’Acadèmia Catalana de la Música.

Els guanyadors d’aquesta IV edició dels Premis Alícia se sabran el dia 21 de juny –Dia Internacional de la música-, en el transcurs d’una gala que se celebrarà a l’Auditori de Barcelona.

Més notícies

Les nostres produccions a la plataforma Max

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més