Està Passant 6 temporades en antena

Aquest dilluns 5 de setembre, TV3 estrena la 6a temporada de l’Està Passant que, a més, arribarà als 1.000 programes i molt probablement arribarà a l’acudit número 5.000 sobre les picabaralles dels socis de Govern.

Presentat i dirigit per Toni Soler, Està Passant tornarà a fer sàtira de l’actualitat, just abans del TN VESPRE, de dilluns a divendres a les 20.15 hores.

El programa s’aproparà, en rigurós directe, als principals temes del dia amb especial atenció a l’actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials.

Amb el sentit de l’humor que caracteritza l’equip de Minoria Absoluta, el programa afegirà a la seva escaleta noves seccions, reportatges i jocs que posaran a prova al Toni Soler i els seus col·laboradors.

No faltaran a la seva cita amb el programa Jair Domínguez, Òscar Andreu, Elisenda Carod, Marc Giró, Peyu, Judit Martín, Magí Garcia, Maria Rovira i Marc Sarrats. A més, aquest any, comptarà amb noves col·laboracions com la de la periodista Mayka Navarro, el músic Quimi Portet o la cuinera Maria Nicolau, entre moltes novetats.

Amb tot això, l’Està Passant continuarà entretenint i fent riure la seva audiència, que la temporada passada va assolir una mitjana d’un 13,9% de quota de pantalla.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més