Està Passant arriba al programa 500, líder de la seva franja

El dijous 20 de febrer, l’Està Passant arriba a l’edició 500 i ho fa amb unes audiències que el situen cada dia entre els programes més vistos de la cadena i liderant sempre la seva franja, lidera sempre la seva franja d’emissió i aconsegueix, en la tercera temporada en antena, els millors resultats, amb un 19,5% de quota de pantalla i una mitjana de 384.000 teleespectadors.

El programa de sàtira sobre l’actualitat es va estrenar el 13 de setembre del 2017, i des de llavors ha aconseguit consolidar-se en una franja decisiva, just abans del “TN vespre”, aconseguint el rècord d’audiència el 26 de febrer del 2019, amb 580.000 espectadors i una quota del 24,4%. Aquesta fidelitat, a més, queda palesa al panel GFK, en què el programa obté una puntuació d’un 8,8 sobre 10.

També, a les xarxes socials, el programa gaudeix d’una bona salut, amb gairebé 60.000 seguidors a Twitter i més de 40.500 seguidors a Instagram, i es col·loca al rànquing dels vídeos més vistos de cada dia al web de TV3.

L’informatiu satíric de Toni Soler, produït per Minoria Absoluta, és líder indiscutible de la seva franja, la qual cosa ha beneficiat el Telenotícies Vespre i el prime-time de TV3.

En Toni Soler celebra la bona salut de l’Està Passant al llarg d’aquests 500 programes:

“El programa ha estat posat a prova per l’actualitat moltes vegades i sempre se n’ha sortit. També vam tenir el repte de superar l’absència de l’Òscar Andreu, i el resultat és que tots els col·laboradors del programa han fet una pas endavant i han ampliat els seus registres. Les noves incorporacions s’han adaptat molt bé i el programa, essent fidel a ell mateix, no ha deixat d’evolucionar. L’audiència també ens ha acompanyat, per tant, estem molt satisfets”.

Elisenda Carod, una de les col·laboradores que, juntament amb en Jair Domínguez, està al programa des del primer dia, parla de la llarga vida del programa:

Em sembla increïble que haguem arribat als 500 i encara em sembla més increïble que hi hagi alguna persona que es dediqui a comptar quants programes portem fets; en només sis dècades haurem atrapat a Jordi Hurtado i això sempre és una fita. Crec que l’Està Passant és la relació més llarga que he tingut en la última dècada i la que més m’ha fet riure i patir, perquè no dir-ho! Ha evolucionat i tots hem evolucionat, sobretot jo, em sento filla d’aquest Està Passant  i he madurat professionalment gràcies a ell”.

En Jair Domínguez  destaca el mèrit que té arribar a aquesta xifra:

“Semblava difícil que arribéssim als 50 programes, imagina’t als 500. Hem esquivat querelles, demandes i integrismes i aquí estem. En aquests temps de consum ràpid i mandangues insensates és molt difícil predir el que passarà i per això no penso aventurar-me a apostar si arribarem als 1000. Gaudim del moment, fills meus. Vaig a emborratxar-me.”

El programa, s’ha consolidat amb la presència de nous col·laboradors com Marc Giró, en Peyu, en Magí, Àlex Martínez Vidal i la recent incorporació de Judit Martín. En aquests dos anys i cinc mesos també han passat pel programa Òscar Andreu, Mònica Planas, Tomàs Fuentes, Joan Grivé i Alba Carreres.

Serà el dijous, 20 de febrero, quan s’assoleixi aquesta xifra. Per celebrar-ho l’Està Passant prepara sorpreses amb  la presència al plató d’algun convidat o convidada molt especial.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més