Estrena mundial de DALÍ CIBERNÈTIC, el nou viatge immersiu de l’IDEAL

Dalí

Un viatge immersiu a la ment d’un geni a través de les seves obres més importants que compte amb la llicència de la Fundació Gala-Salvador Dalí i té prevista una gira internacional.

Per primera vegada els visitants podran formar part d’una experiència immersiva única al món on entraran al metavers de forma col·lectiva i amb llibertat de moviment.

DALÍ CIBERNÈTIC arriba a l’IDEAL aquest dimarts 20 de setembre amb un recorregut emocionant per les obres més reconegudes de Salvador Dalí des d’una perspectiva completament nova. Una experiència immersiva de nova generació sobre els universos paral·lels, la física quàntica, la quarta dimensió, l’òptica, la geometria sagrada o la seqüenciació de l’ADN interpretats per Dalí a través de les obres.

Projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel·ligència artificial conformen un viatge immersiu per la ment de l’artista i l’univers poètic i oníric dalinià.

Una coproducció internacional de Layers of Reality i Exhibition Hub que té prevista una gira internacional durant els pròxims 4 anys que la portarà a més de 30 ciutats, entre les quals en destaquen Londres, Brussel·les, Zurich, Budapest, Munich, Torino, Roma, Colònia, París, Bristol, Dublin, Manchester, Anveres, València i Bilbao. Per altra banda, també s’està treballant en un futur recorregut per Amèrica i Àsia-Pacífic.

DALÍ CIBERNÈTIC permetrà, per primera vegada en la història, que els visitants d’un centre expositiu entrin al metavers de forma col·lectiva. Una experiència de realitat virtual amb llibertat total de moviments que convidarà als visitants a passar quinze minuts a l’univers digital de Dalí. Un món surrealista i sorprenent, un autèntic metavers dalinià.

Cada visitant podrà personalitzar un avatar digital per passejar físicament de forma col·lectiva amb els seus acompanyants a través d’un espai virtual on les obres més reconegudes de Dalí prendran vida per submergir-los en un viatge impossible pels entorns dalinians per excel·lència: el mar, el cel, el desert i el buit.

Les entrades ja estan a la venda al lloc web d’IDEAL.

 

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més