Estrena mundial de ‘Frida Kahlo, la vida d’un mite’ a l’IDEAL

Ha obert les portes a l’IDEAL, Centre d’Arts Digitals, la primera biografia immersiva centrada en la vida d’una de les figures més influents del segle XX, Frida Kahlo.
Explora la vida de l’artista a través de fotografies històriques, pel·lícules originals, entorns digitals i instal·lacions artístiques de nova creació gràcies a la col·laboració d’arxius i fons documentals que mai abans s’havien reunit per una proposta d’aquestes característiques
IDEAL produeix amb estudis i artistes establerts a Barcelona la primera biografia immersiva a través d’eines immersives i interactives, realitat virtual, realitat augmentada, holografia i mapping.
FRIDA KAHLO, la vida d’un mite és una ambiciosa proposta immersiva basada en una profunda investigació científica que, a diferència de propostes prèvies centrades exclusivament en obres de grans artistes, mostra un enfoc inèdit sobre la persona, filla, amiga, muller, amant, dona. Un mite que ha transcendit generacions.

La biografia immersiva de Frida Kahlo es presenta sense reproduccions de pintures de l’artista amb la voluntat de fer un pas més en els nous llenguatges immersius. La proposta explora la biografia de l’artista a través de col·leccions de fotografies històriques, pel·lícules originals, entorns digitals i instal·lacions artístiques de nova creació que reprodueixen els moments més rellevants de la seva vida i els elements clau de les seves creacions.

Una estrena mundial creada per a l’IDEAL amb producció de Layers of Reality amb el suport d’Artists Rights Foundation i de Frida Kahlo Corporation.

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més