Èxit rotund del musical Ay, papá al Polònia

No ha passat encara una setmana i el musical Ay, papá!  que es va emetre al capítol del Polònia de dijous 3 de febrer ja suma més de 2.696.000 visualitzacions sumant totes les xarxes, totes aquestes visualitzacions es distribueixen de la següent manera:

Twitter: 1.600.000

Youtube: 470.000  on el vídeo és tendència des del mateix dia de la seva emissió per TV3. I en 5 dies ja s’ha situat en la 8a posició dels vídeos més vistos al canal de Polònia.

Facebook: 294.000

Instagram: 256.000

TV3 a la carta: 76.000

Aquest musical és una paròdia de la cançó Ay, mamá de Rigoberta Bandini. Després de les polèmiques sobre el vot demoscòpic per triar la cançó que representarà Espanya a Eurovisió, el Festival de Benidorm es repetirà amb un nou candidat. És Rigoberto Borboni, el nom artístic del rei Felip VI (Pep Plaza), que intentarà guanyar Eurovisió amb el seu tema Ay, papá . Al rei Felip IV l’acompanyen en aquesta actuació la reina Sofia (Mireia Portas), la reina Letizia (Agnès Busquets) i la infanta Leonor (Eva Ortega).

Pep Plaza no se’n sap avenir de l’èxit de la peça:

Era un musical molt especial perquè era l’últim gag que la Mireia Portas gravava pel Polònia, però en cap moment pensàvem que l’èxit seria tant gran. Tot i que ja vèiem que els guionistes havien fet una adaptació excel·lent i que lligava molt bé amb la peça original, el ressò que ha tingut ens sobrepassa.

 

Més notícies

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
èpic nails

Èpic Nails al festival INPUT de televisió

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més