FRIDA KAHLO, “The life of an Icon”, estrena mundial a l’IDEAL

La primera experiència immersiva centrada en la biografia d’una de les figures més influents del segle XX s’inaugurarà el pròxim mes de novembre a Barcelona.
FRIDA KAHLO obre de bat a bat les portes de la seva intimitat, la seva història, els seus pensaments, el seu entorn i els esdeveniments que des de petita va marcar la seva vida fins a convertir-la en un referent ineludible del segle XX, en una combinació única d’arts digitals, projeccions de gran format, realitat virtual i entorns expositius clàssics.

FRIDA KAHLO, The life of an Icon, és una ambiciosa proposta immersiva basada en una profunda investigació científica la qual, a diferència de propostes prèvies centrades exclusivament en obres de grans artistes, mostra un enfoc inèdit i sobre la persona, filla, amiga, muller, amant, dona i finalment, el mite que ha transcendit generacions. L’experiència immersiva coproduïda per IDEAL, ARF i Frida Kahlo Corporation permetrà descobrir la icònica Frida Kahlo més enllà de la seva obra, a través de la seva vida amb fotografies, objectes, documents i elements fins avui poc coneguts de l’artista, convidant a l’espectador a descobrir la meravellosa història que va construir el mite.

En ple segle XXI, la vida de FRIDA KAHLO atrapa, sorprèn, sensibilitza i inspira a través dels record i les anècdotes que desvelen una dona capaç de sobreposar-se a les adversitats gràcies a la seva fortalesa, rebel·lia i talent. Precisament avui, 13 de juliol, es rememora la data de la seva mort, el 1954.

IDEAL, Centre d’Arts Digitals, confirma amb aquesta proposta disruptiva l’avantguarda de les arts digitals per connectar amb espectadors de totes les edats, després dels èxits de les experiències dedicades a CLAUDE MONET i GUSTAV KLIMT.

La llista d’espera per aconseguir les primeres entrades de forma preferent ja està disponible  AQUÍ  

 

 

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més