Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Fuet

La sèrie Fuet que s’ha pogut seguir cada divendres al vespre pel SX3 i que es pot recuperar a la plataforma 3Cat ha estat molt ben rebuda per part del públic infantil i no tan infantil.

L’emissió en lineal dels 12 capítols en el canal de continguts infantils SX3, obté un 2,1% de quota de pantalla34.000 espectadors. Pel que fa a les visualitzacions a través de la plataforma 3Cat la xifra s’enfila fins a més de 333.000.

Són unes dades excel·lents, la plusvàlua és d’un 260%, és a dir que gairebé triplica la dada de la cadena en el seu dia d’emissió. D’altra banda, el programa destaca entre la franja d’edat dels 4 als 12 anys amb un 19,8% i entre els joves d’entre 13 i 24 anys amb un 8,5%.

Fuet és un programa divulgatiu d’esquetxos enfocat a entretenir, sorprendre i educar als infants al voltant de les tradicions i de la història de Catalunya. Des dels romans fins a la Barcelona olímpica. Cada programa és monogràfic i recull d’una manera propera i informal els fets concrets d’una època, amb els seus personatges i els seus costums.

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més