Històries amb història, el pòdcast per a la plataforma CaixaForum+

S’ha presentat a Madrid la plataforma CaixaForum+, una plataforma digital amb contingut gratuït dedicat a les arts i les ciències. Amb més de 500 hores de contingut en diferents formats, 1000 peces de vídeo i àudio.

Aquest projecte tan ambiciós és una iniciativa de la Fundació la Caixa. Dins del catàleg d’aquesta plataforma ja s’hi pot trobar el podcast Historias con historia, produït per Minoria Absoluta.

Històries amb història, consta de 20 capítols:   

 

En cada capítol dues persones de diferents àmbits dialoguen sobre un tema a partir d’un article publicat a la revista El Món d’Ahir, també editada per Minoria Absoluta. 

Es poden escoltar veus tan il·lustres com per exemple, l’escriptora Elvira Lindo, el científic Salvador Macip, el neuropedagog David Bueno, l’especialista en comunicació política Verónica Fumanal, l’escriptor Javier Sierra, l’humorista Juan Carlos Ortega, l’escriptor Sergi Pàmies, la directora del CCCB Judit Carrera o Josep M. Martorell director associat del Barcelona Supercomputing Center; entre d’altres.

Per accedir al contingut d’aquesta plataforma cal registrar-se a la plataforma de Caixa Forum+ i tot seguit es pot gaudir de tots els vídeos i tots els àudios a través del telèfon mòbil, tablet, ordinador i TV.

Més notícies

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
èpic nails

Èpic Nails al festival INPUT de televisió

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més