IDEAL, Centre d’Arts Digitals, obre de nou les portes l’1 de juliol

Les entrades anticipades es poden comprar a partir del 21 de maig. Serà l’última oportunitat per poder veure MONET, l’experiència immersiva.

IDEAL, Centre d’Arts Digitals, seguint les mesures de prevenció sanitàries, reobre les seves portes per oferir una última ampliació de MONET, l’experiència immersiva, un viatge audiovisual espectacular per les obres mestres de l’impressionisme en un espai únic amb 1000m2 de pantalla, projeccions a 360º, realitat virtual i l’exhibició exclusiva de l’obra original “Étude des Nymphéas” de Claude Monet.

L’experiència immersiva sobre Claude Monet estava a prop de superar la xifra de 100.000 visitants quan la crisi sanitària provocada per la COVID19 va obligar a tancar tots els establiments públics el passat 13 de març.

Per fer de l’IDEAL un ESPAI SEGUR i garantir la tranquil·litat de tots els visitants i treballadors, s’han realitzat les accions d’higiene, desinfecció i seguretat necessàries per a una reobertura segura. Les accions més destacades en aquesta nova etapa són:

  • Aforament limitat a 30 persones per hora (l’aforament oficial de l’IDEAL és de 440 persones) per garantir la màxima comoditat en tota la visita.
  • Senyalització en el recorregut per garantir la distància entre els visitants.
  • Dispensadors d’hidrogels antisèptics a l’entrada i a les diverses sales.
  • Nebulització de les sales expositives amb un desinfectant d’alt espectre.
  • Generadors d’ozó per desinfectar periòdicament tots els espais comuns.
  • Protectors individuals d’un sol ús per a les ulleres de realitat virtual.
  • Esterilitzadors de llum ultraviolada UV-C per a les ulleres de realitat virtual.
  • Nova app informativa per a telèfons mòbils per evitar en contacte amb material imprès.
  • Venda d’entrades en línia i només pagaments amb targeta a la botiga.

 

En aquesta primera etapa, totes les conferències, tallers, concerts i activitats especials que es celebren periòdicament a l’IDEAL es mantenen cancel·lades.

Per celebrar la reobertura, des d’avui mateix es pot escoltar a Spotify la banda sonora completa de “MONET, l’experiència immersiva”, una composició original de Michelino Bisceglia. Poder disposar de la banda sonora en format digital per escoltar a casa ha estat una petició reiterada pels visitants de l’IDEAL durant els primers mesos d’exhibició i estem especialment feliços de posar-la a disposició de tothom en aquest enllaç.

Más información: www.idealbarcelona.com / info@idealbarcelona.com

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més