KLIMT, l’experiència immersiva amplia la seva oferta a l’IDEAL

Klimt, l’experiència immersiva de l’IDEAL (Centre d’Arts Digitals) ha obert les portes amb un gran èxit de públic. Per donar cabuda a tota la demanda, el centre ja ha obert la venda d’entrades per als mesos de juliol i agost. A més, s’ha ampliat l’horari de visites; actualment es pot visitar la instal·lació tots els dies de la setmana -excepte dimarts que és el dia de descans- de 10 a 21.30 hores.

A més, IDEAL ha programat el cicle de concert Kabarett Fledermaus, una proposta escènica amb músics i altres creadors que actuaran cada dimecres al vespre (21 hores) a partir del 5 de maig.

KabarettHi participarà Alexandrae, el duet format per Elena Tarrats i Marc Vilajuana; al juny, Marta Cascales i Grauwi; i al juliol, Delafé. Totes les actuacions tindran lloc en un espai dissenyat per Raffel Plana i inspirat en el KABARETT FLEDERMAUS (Cabaret del Ratpenat), un local inaugurat a Viena el 1907 on hi cabien tot tipus d’expressions artístiques i amb el que Klimt i altres artistes de la Secessió hi van col·laborar.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més