La dona del 600 volta per Catalunya

La dona del 600 deixa l’escenari del Teatre Goya i comença la seva ruta pels teatres d’arreu.

La primera parada serà a Tarragona l’11 de gener a les 21 hores al Teatre Tarragona (Rambla Nova núm.11).

Altres poblacions on farà parada el 600 són: Castelló (8 de febrer), Girona (14 de febrer), Argentona (15 de febrer), Manresa (29 de febrer i 1 de març), Manacor (7 i 8 de març), Reus (13 de març), Valls (14 de març), Sant Cugat del Vallès (27 de març), Sant Gregori (28 de març) i Sant Feliu de Guíxols (4 d’abril)

Aquesta comèdia explica la història de la família d’en Tomàs, un vidu, de més de setanta anys a qui el metge li ha prohibit el cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol i passa les hores com qui compta estels a mitjanit. Un dia, la seva filla Montse li fa un regal inesperat: la maqueta d’un Seat 600. Ella, que és metgessa sense fronteres i passa més temps lluny que no pas a prop, ha pensat que el regal mantindria en Tomàs entretingut reconstruint una còpia a escala del vehicle que van tenir a casa durant tant de temps: el “confit”, com ells n’hi deien. És el nom amb què la Carme, la seva dona, va batejar el 600 el dia que, fa un munt d’anys, en Tomàs va dur a casa aquell cotxe petit i bonic per convertir-lo en un membre més de la família.

La dona del 600 està escrita i dirigida per Pere Riera, i protagonitzada per Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Pep Planas i Rosa Vila.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més