La nit del Polònia per celebrar els 15 anys

El dijous 20 de maig TV3 celebrarà els 15 anys del seu programa de sàtira política amb La nit del Polònia. Una nit que començarà amb la cita habitual amb el capítol setmanal del Polònia. Un cop acabat, començarà La gala de Polònia 15 anys, un programa de 40 minuts de durada que trenca el seu format habitual i que s’ha gravat a les instal·lacions de TV3 en escenaris naturals.

Toni Soler és l’encarregat de presentar aquesta gala que, per un cúmul de circumstàncies, no es desenvolupa tal com estava prevista i s’acabarà convertint en un embogit “Pel davant i pel darrere” protagonitzat per alguns dels personatges més recordats i estimats d’aquest 15 anys.

Així, doncs, reapareixeran personatges com: Ángel Acebes (Bruno Oro), José Montilla (Sergi Mas), Joan Saura (Cesc Casanovas), Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà), Artur Mas (Bruno Oro), Mariano Rajoy (Queco Novell), Esperanza Aguirre (Mireia Portas), Joaquim Nadal (Cesc Casanovas), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), Francisco Franco (Manel Lucas), el rei emèrit (Toni Albà), la infanta Elena (Judit Martín), Ferran Adrià (Cesc Casanovas), el Mindundi (Roger de Gràcia), Teresa Forcades (Mireia Portas) o Quim Monzó (Pep Plaza).

Aquest especial comptarà també amb la col·laboració especial de Carlos Latre, que també s’ha volgut sumar a aquesta celebració dels 15 anys amb un dels seus personatges més entranyables.

A les 23.20, Queco Novell, Sergi Mas, Ivan Labanda i David Marcé pujaran a Al cotxe! per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila. Aquesta setmana, els convidats són els actors que s’han posat a la pell dels cinc presidents de la Generalitat que han govenat durant aquests 15 anys. Durant el trajecte amb Eloi Vila, expliquen el procés de creació de cada personatge, la seva relació amb els presidents que imitaven i els moments més divertits i intensos que han viscut. També recordaran alguns dels millors gags, com el viralitzat Mas Style, i els musicals que més els han agradar.

Més notícies

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
èpic nails

Èpic Nails al festival INPUT de televisió

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més