La paròdia viral de “Polònia” arriba a Luis Enrique

L’ex entrenador del FC Barcelona, s’ha obert un compte a Twitch y te més de 700 K de seguidors. “Polònia” no ha perdut l’ocasió de dedicar-li una paròdia a aquesta nova etapa que ha iniciat. L’imitador es Xavi Espinosa, amb el seu talent, el gestos i la veu s’ha aconseguit fer una parodia quasi idèntica al vertader Luis Enrique i ha fet que el gag és faci viral a xarxes. 

 

“Són les 12 aquí a Doha, 10 a Espanya i 7 a Costa Rica. Era un acudit, perquè hem marcat 7 gols a Costa Rica. El país, no la galeta. La galeta els hi hem fotut nosaltres!” Luis Enrique de “Polònia”.  Imitador de Luis Enrique, “Polònia”.

 

La paròdia s’ha fet viral a totes les xarxes socials deixant milions de visualitzacions i fins i tot arribant al mateix Luis Enrique. Compta amb 1.4 M de visualitzacions al TikTok de “Polònia”, 1.4 M de visualitzacions al Twitter de “Polònia”, 790 K de visualitzacions al compte de Facebook, 414 K de visualitzacions al perfil d’Instagram i 240 K de visualitzacions al perfil de YouTube.

Davant d’aquesta onada de visualitzacions, Luis Enrique ha reaccionat al vídeo d’una forma molt simpatica a través del seu canal de Twitch. L’entrenador afirma que diverses persones del seu entorn li han enviat el vídeo, entre ells el seu fill i Joaquín Sánchez, futbolista del Real Betis Balompié. 

 

“Espectacular! Són uns catxondos… la samarreta, la veu, tot. Espectacular… Son molts bons. Humor irònic, em va agradar molt, una imitació de les millors que he vist. Enhorabona!”

Més notícies

Embrió

Premis Embrió 2024

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

Love Cost i Èpic Nails s’estrenen a TV3

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més