La Primera Hora bat un rècord d’altura

La Primera hora de Rac 105 ha batut un rècord d’altura, el programa s’ha emès, en directe,  a 2.537 metres, al refugi del Niu de l’Àliga al capdamunt de la Tossa d’Alp.  És el primer programa de ràdio de la història del país que s’emet a tanta alçada.

L’equip del Quim Morales ha comptat, a part dels habituals Xavier Pérez Esquerdo, Laia Flórez i Jordi Ramoneda, amb les col·laboracions de la Laura Dorca amb la seva secció Sisplau Wikihow i amb Marc Casabosch  que ha parlat dels formatges de La Cerdanya a la seva secció Aire pur.

El programa ha comptat també amb la presència, inestimable del saxofonista Pep Poblet que els ha acompanyat al llarg de tota l’emissió del programa. El moment més màgic  ha estat la sortida del sol, una imatge privilegiada que han pogut gaudir l’equip de La Primera hora i tot el públic que els ha acompanyat en aquest dia tan especial.

Ha estat una experiència inoblidable. “La primera hora” s’ha convertit en el programa de ràdio en català emès des de més altura. El nostre agraïment al més del centenar d’oients que han participat en aquesta fita assolida en un paratge meravellós. (Quim Morales)

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més