Las Vidas de Fèlix s’estrena el 24 de novembre a HBO Max

Las Vidas de Fèlix, la nova producció original d’HBO Max amb la col·laboració de Minoria Absoluta, s’estrena el 24 de novembre a la plataforma. 

Fèlix Colomer, guionista i director de la sèrie documental, reconstrueix al llarg de set capítols les diferents etapes de la seva vida i tot el que n’ha après. Amb 29 anys ha viscut innumerables vides. Ha sigut àrbitre, ha treballat a la indústria del cinema per adults, ha format una banda de trap, ha sigut una promesa infantil dels escacs… I totes aquestes aficions, feines i pulsions vitals les ha viscut amb intensitat i li han servit per extreure’n conclusions i aprenentatges. Fa poc la seva vida va canviar; ara és pare. Això ha fet que es plantegi si val la pena que el seu fill repeteixi totes aquestes vides que ell ha viscut. Aquestes reflexions en primera persona formen Las Vidas de Fèlix, una emotiva i divertida carta audiovisual pel seu fill Riu.

La docusèrie està rodada en català i castellà, i forma part de l’oferta de continguts en català d’HBO Max. La plataforma ja disposa d’una col·lecció titulada En Català, on s’inclouen sèries i pel·lícules amb doblatges i subtítols en català, a més de produccions originals.

Las Vidas de Fèlix és la segona producció del director que s’estrena a HBO Max. En la seva anterior obra del 2021, el Fèlix va dirigir la també sèrie documental Vitals. Una historia humana, on construeix un relat intens, conmovedor i esperançador de la vida en un hospital de Barcelona durant els moments més durs de la pandèmia provocada per la Covid-19.

 

 

FITXA ARTÍSTICA

Director: FÈLIX COLOMER i VALLÈS / Director executiu: PACO ESCRIBANO / Productor executiu: DAVID FELANI / Directora de producció: MIREIA GAITAN i LUCIA SANCES / Cap de producció: SÍLVIA RODRÍGUEZ-ARIAS / Ajudant de producció: PAULA TORRAMILANS QUINTANA / Director de fotografia: FÈLIX COLOMER i VALLÈS / Guionista: FÈLIX COLOMER i VALLÈS / Redactor: VICTOR COLOMER MIRALBELL / So directe: JORDI ROSSINYOL i BLAI BARBA SOLIVA / Muntador: GUIU VALLVÉ / Ajudant de muntatge: ARNAU MARTÍNEZ / Muntador de so 5.1.: JORDI CIRBIAN / Compositor musical: JOAQUIM BADIA / Etalonatge: GUILLEM VENTURA / Grafista: JULIA CASTELLVÍ

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més