Les ficcions de Minoria Absoluta a Netflix, Amazon i Filmin

A partir del 15 de maig es pot veure a Netflix el primer llargmetratge de ficció que Minoria Absoluta ha produït, juntament amb Brutal Media i Lastor Media.

Te quiero, imbécil és una comèdia romàntica dirigida per Laura Mañá i protagonitzada per Quim Gutiérrez, Natalia Tena, Alfonso Bassave i Alba Ribas amb la col·laboració especial d’Ernesto Alterio.

La pel·lícula es va estrenar als cinemes el passat mes de gener i ara és el moment que els espectadors puguin veure-la a través d’aquesta plataforma.

D’altra banda, en aquest període de confinament la FORTA (Federació  d’organismes de ràdio i televisió autonòmics) ha arribat a un acord per emetre a través de diferents plataformes algunes de les sèries i ficcions produïdes en l’àmbit autonòmic.

Així, actualment a Amazon es pot veure la minisèrie Descalç sobre la terra vermella (TV3, TVE i  TV Brasil), Gold Medal 2014 al New York Festival International TV & Films Awards a la categoria de minisèries. I la tv movie Pau, la força d’un silenci (TV3 i ETB) Premi al millor actor per a Joan Pera al Seoul International Drama Awards 2018.

A Filmin es pot veure també Descalç sobre la terra vermella i la tv movie 14 d’abril, Macià contra Companys Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més