Les xifres han acompanyat al Polònia i a l’Està Passant tota la temporada

Polònia, amb un share del 18,7%, el programa tanca la 17a temporada; ha pujat 1 punt la mitjana en relació a la temporada anterior. Pel que fa a xarxes, Polònia ha estrenat el seu compte de Tik Tok que en 1 any ha superat els 40.000 seguidors. La resta de xarxes també han augmentat el seu número de followers: Twitter ha guanyat més de 41.000 seguidors, ha augmentat un 20,96%; Instagram ha crescut exponencialment amb un 57% que es tradueix en 30.000 seguidors més. En total, tots els comptes de Polònia sumen més de 843.000 seguidors i més de 45 milions de reproduccions de vídeo.

A Youtube, el canal de Polònia ha superat aquesta temporada els 100 milions de reproduccions, i dos vídeos han entrat al top 10 dels més vistos: el Barçarrap de Xavi Hernández i la versió inèdita de la col·laboració entre Shakira i Bizarrap. A Twitter, la paròdia de l’anunci de Mario Vaquerizo de la comunitat de Madrid ha sumat més de 5 milions de reproduccions i al recent estrenat canal de TikTok, Luis Enrique i el seu Twitch s’han enfilat a la primera posició amb 1’4 milions de reproduccions. A Instagram, la paròdia de Luis Enrique s’apropa a les 800.000 i la paròdia del rei emèrit versionant Bad Bunny, a 470.000.

La 6a temporada de l’Està Passant ha registrat una quota mitjana del 13,8%, superant així en una dècima la mitjana de la temporada 2021-22. Pel que fa a les xarxes totes han experimentat un augment important en quant a seguidors, Twitter ha experimentat un creixement d’un 25%, i reuneix, d’aquesta manera més de 69.000 seguidors. En total, les xarxes de l’Està Passant sumen més de 155.500 followers. Una altra dada significativa són els més de 22 milions de reproduccions de vídeo. De fet, el mes d’abril ha estat el millor mes pel que fa a reproduccions del programa des de la seva estrena al setembre de 2017.

Cal destacar les més de 1’9 milions de reproduccions de l’entrevista improvisada a la Mare de Déu del Rocío (interpretada per Judit Martin) a twitter, així com 1 milió de reproduccions del vídeo on Marc Giró destacava la nova onada feminista a Instagram.

A més a més, els continguts de l’Està Passant s’han distribuït través del canal de Youtube de TV3 i el seu TikTok, on el vídeo de Toni Soler i les seves “disculpes” ha sumat gairebé 315.000 reproduccions.

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més