Liber 2024 premia El mestre que va prometre el mar

La Federació de Gremis d’Editors d’Espanya (FGEE) ha atorgat el Premi Liber 2024 a la millor adaptació audiovisual d’una obra literària a El mestre que va prometre el mar. Aquest és el sisè premi que rep la pel·lícula que ha sigut un èxit de taquilla aquest 2024.

Dirigida por Patricia Font, l’adaptació de la novel·la és del guionista Albert Val i produïda per Minoria Absoluta, Lastor Media, Filmax i Mestre Films AIE. A l’hora de concedir el guardó, la Junta Directiva de la FGEE ha volgut destacar

com s’ha portat a la pantalla la narració d’una història familiar conseqüència de les tragèdies provocades per la Guerra Civil i per posar en valor la importància que tenen els Mestres a la nostra societat.

El lliurament del guardó s’ha fet aquest 2 d’octubre al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) en el marc de les activitats de la Fira Internacional del Llibre, Liber 2024. Francesc Escribano, productor executiu de la pel·lícula i Albert Val el guionista que ha fet l’adaptació del llibre per a la pantalla gran van recollor el premi.

Més notícies

El mestre que va prometre el mar guanya a Londres

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Curiosidades

Estrena de Curiosidades de la tierra: España a DMAX

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més