L’IDEAL acull la presentació de la formació contra la violència masclista per a professionals sanitaris

Dimarts, 9 de març, L’IDEAL Barcelona acull la presentació d’una formació amb realitat virtual immersiva en violència masclista destinada a professionals sanitaris.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de la Salut (ICS) presenta una experiència immersiva de realitat virtual i augmentada per conscienciar i formar els professionals sanitaris per lluitar contra la violència masclista que  inclou una demostració de la formació amb ulleres de realitat virtual. 

L’experiència central es viu amb les ulleres de realitat virtual, que transporten al participant a una consulta en què es detecta un cas de violència masclista.

L’objectiu és millorar l’empatia vers la persona afectada i conscienciar els subjectes que participen en la teràpia del que suposa experimentar episodis violents d’aquestes característiques.

Amb aquesta pionera iniciativa l’ICS pretén sensibilitzar i formar els seus professionals sanitaris en la detecció de la violència masclista i l’atenció integral a les dones que la pateixen.

La presentació del projecte anirà a càrrec del director de l’ICS, Josep Maria Argimon, el director de Persones de l’ICS, Xavier Saballs, i la responsable d’Igualtat i Polítiques Socials de l’ICS, Vanessa García Chousa.

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més