L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Jules Verne

L’estrena mundial de la nova producció de Layers of Reality serà al setembre del 2024 a Barcelona  i aterrarà a París el 2028 per celebrar el bicentenari de l’autor.

Jules Verne 200 comptarà amb 7 sales amb tecnologia d’última generació destacant la sala immersiva, el metavers i una experiència de realitat virtual 360º.

La primera gran experiència immersiva sobre literatura i ciència que ret homenatge a aquest gran autor, a la seva biografia i a les seves obres més emblemàtiques proposant un viatge en el temps amb tecnologia d’última generació.

L’estrena mundial serà el 19 de setembre de 2024 i les entrades ja estan a la venda

Jules Verne 200  combina les projeccions de gran format amb les últimes tecnologies de realitat virtual per traslladar-nos als mons fantàstics de l’autor de forma completa. L’experiència comptarà amb 7 sales, destacant:

Planisphere Numerique: La pel·lícula 3D que es projecta a la coneguda sala immesiva de més de 1000 m2 de pantalla incorporarà una nova cúpula (dome) que canviarà completament la percepció dels visitants d’un espai cultural de la ciutat de Barcelona que ja és icònic.

El MetaVerne: Una experiència de realitat virtual que fa un recorregut pels espais de les 5 novel·les més populars de Verne: Viatge al centre de la Terra, 20000 llengües de viatge submarí, La volta al món en 80 dies, Robur el conqueridor i De la Terra a la Lluna.

Pages Biographiques: Permetrà, per primera vegada, viure els episodis biogràfics de la desconeguda vida de Jules Verne. Una pel·lícula que recorre els primers anys a Nantes, la joventut a París, i la seva maduresa a la tranquil·la ciutat d’Amiens.

Amb una àmplia experiència en l’aplicació de les tecnologies de realitat ampliada a la difusió i l’entreteniment, Layers of Reality lidera la recuperació de l’obra verniana per commemorar dues dates històriques, els 120 de la mort de Verne, el 2025, i els 200 anys del seu naixement el 2028, i traslladar al gran públic el fascinant univers creatiu de l’autor francès.

Més notícies

Les nostres produccions a la plataforma Max

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més