Minoria Absoluta col·labora amb TOP MANTA

Minoria Absoluta ha participat a la producció audiovisual per a la promoció de les sabatilles esportives ANDE DEM, que es van presentar a les instal·lacions d’IDEAL (Centre d’arts Digitals).

La cooperativa Top Manta ha llançat les primeres vambes de la seva pròpia marca social i solidària. Es diuen ANDE DEM, que vol dir “un caminar conjunt” en wòlof, la llengua senegalesa que parlen la majoria de manters de Barcelona. Són fruit de dos anys de feina col·lectiva, i estan produïdes localment, amb criteris de sostenibilitat i justícia social. Tots els beneficis es destinaran a millorar les condicions de vida dels manters i les seves famílies.

Minoria Absoluta ha col·laborat, juntament amb les productores Nebraska Produccions i Vampire Films,  en la producció de l’espot en la campanya de promoció d’aquestes wambes que Top Manta llança per canviar la vida dels manters i impulsar la industria tèxtil local.

La campanya de llançament d’Ande Dem té l’eslògan “It’s not only about just doing it, but about doing it right” (“No es tracta només de fer-ho, sinó de fer-ho bé”). Agafant-se al lema d’una de les principals marques del món de la roba esportiva, Top Manta vol posar de manifest que l’èxit no és només una qüestió de sacrifici personal i de mèrits propis, sinó de les oportunitats que un té en funció del lloc on ha nascut. I que la vida digna no s’aconsegueix amb autosuperació, sinó amb treball col·lectiu i lluita social, fent les coses amb responsabilitat, consciència i criteris ètics.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més