Minoria Absoluta s’afegeix als premis Embrió 2024

Embrió

Minoria Absoluta se suma a La Fera, la fàbrica de creació digital que impulsa  projectes en català, i la Fundació Carulla, que treballa per impulsar i enfortir la llengua i la cultura catalana; en la segona edició del Projecte Embrió.

L’Embrió és un programa d’acompanyament i impuls a projectes digitals en català. Un jurat selecciona tres projectes amb potencial d’èxit que rebran 2000€ i un acompanyament específic per desenvolupar la idea que presenten.

L’esperit de l’Embrió 2024 es promoure que els creadors desenvolupin idees de contingut originals, identificables i que es recordin, amb identitat pròpia, genuïna i estratègica. Sèries de contingut, o continguts especials, que es desmarquin de la seva producció habitual, que es puguin distribuir, fer créixer i popularitzar en entorns catalanoparlants i, fins i tot, de manera internacional.

Continguts que vagin més enllà de la producció constant i dispersa del dia a dia, que puguin generar connexions emocionals.

Hi ha temps per presentar projectes fins al 6 de juny a les 13 hores. Els projectes guanyadors es donaran a conèixer l’11 de juliol a la festa que se celebrarà a la Fàbrica Damm.

Més notícies

Embrió

Premis Embrió 2024

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

Love Cost i Èpic Nails s’estrenen a TV3

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més