Mireia Portas deixa Polònia després de 15 anys

El Polònia de dijous 3 de febrer serà molt especial perquè és l’últim Polònia de la Mireia Portas, després de 15 anys, la Mireia deixa el Polònia per dedicar-se a altres projectes professionals.

Carme Chacón va ser el primer personatge que la Mireia va interpretar al Polónia, a qui han seguir, entre d’altres: Magdelena Álvarez, Carme Forcadell, M. Pau Huguet, Esperanza Aguirre, Teresa Forcades, Raquel Sans, Àngels Chacon, Montse Armengou, Cayetana Álvarez de Toledo, Meritxell Budó o la Reina Sofía i ha donat vida a més de 45 personatges.

He estat 15 anys al Polònia, els anys més importants de la meva carrera i de la meva vida, on he fet Amics que ja són família.

Mireia Portas

Companys de la Mireia han dit d’ella:

Mireia Portas, actriu polièdrica en cine, teatre i televisió, companya excel•lent i persona bonica amb una sensibilitat i sentit de l’humor genials. Quin plaer haver tingut la sort d’aprendre d’ella i amb ella! Et trobaré MOGOLLÓN a faltar, amiga! Desitjo tornar a compartir escena amb tu ben aviat!

(Lara Díez)

 

La Mire, sempre alegre, sempre graciosa, sempre estupenda, sempre de bon humor… es pot trobar companya millor? No ho crec!! Gràcies per tot Mireia!!

(Xavier Serrano)

Sonarà a tòpic però m’he sentit molt afortunada d’haver pogut treballar amb ella i conèixer-la. Ho té tot i ho fa tot bé, és demasié. Sempre m’ha recordat a aquestes artistes americanes fora de sèrie que sabien ballar, cantar i un domini de la comèdia extraordinari.  Si hagués nascut als EEUU seria una celeb del SNL. Com diria Paquita Salas, es una 360. Desitjo que li vagi increïble.

(Judit Martin)

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més