Oberta la inscripció al postgrau en guió i realització de programes d’humor per a ràdio i televisió (2022-23)

Ja està obert el període d’inscripció per a la diplomatura d’especialització universitària en guió i realització de programes d’humor per a ràdio i televisió que des de fa 8 anys imparteix la Facultat Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Aquesta diplomatura està dirigida per Manel Lucas (Minoria Absoluta) i Francesc Vilallonga (Blanquerna) i ofereix una formació tant en l’apartat de guió com en el de la realització, la producció, la direcció o el disseny de projectes d’humor. Les classes tenen un vessant pràctic molt destacat, gràcies a la presència d’un professorat vinculat professionalment a Minoria Absoluta. També hi participen  professionals reconeguts i de prestigi en aquest àmbit, que expliquen la seva experiència i les seves influències en el món de l’entreteniment humorístic. Al llarg d’aquests anys han impartit classes i master class professionals com: Jordi Évole, Òscar Andreu i Òscar Dalmau, Joel Joan, Guillem Sans, Pilar de Francisco, Ignasi Taltavull, Ana Joven, Oriol Jara, Quim Morales, Júlia Cot per posar només alguns exemples.

Els objectius d’aquest postgrau són: formar especialistes en programes d’humor, fomentar la capacitat per trobar el vessant humorístic de qualsevol aspecte de la realitat social, desenvolupar habilitats per dissenyar esquetxos i programes d’humor dirigits a públics específics i en diversos formats i aprendre les tècniques per planificar i organitzar continguts humorístics en format audiovisual.

Faràs créixer el teu talent en contacte amb la gent que està a primera línia de l’humor del país.

(Manel Lucas, codirector del curs)

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més