Obre les portes, KLIMT la nova experiència de l’IDEAL (Centre d’Arts Digitals)

Klimt

Klimt: l’experiència immersiva, un recorregut pel naixement del modernisme i del feminisme és una coproducció internacional d’IDEAL que ha realitzat amb l’estudi belga Exhibition Hub amb un pressupost total de prop d’un milió d’euros i s’estrena de manera simultània a Barcelona i Brussel·les.

La mostra retrata l’essència del pintor austríac de manera inèdita analitzant el seu paper en el naixement de dos dels moviments més importants del seu temps: el modernisme i el feminisme.

L’IDEAL estrena una nova sala interactiva de 300 metres quadrats i col·labora amb artistes locals per crear algun dels seus espais.

Klimt: l’experiència immersiva, treu a la llum relacions fins ara poc conegudes entre artistes i activistes de la Viena i la Barcelona de finals del segle XIX amb projeccions de gran format amb més de 1000 metres quadrats de pantalla, experiència amb ulleres de realitat virtual, espais expositius i eines interactives.

Aquest és el tercer projecte immersiu de l’IDEAL, que es va estrenar la tardor de 2019 i que ja ha reunit més de 200.000 visites, sumant Monet i Barcelona Memòria Fotogràfica que, tot i en temps de pandèmia i confinament, va rebre 40.000 visitants.

 

Més notícies

Embrió

Premis Embrió 2024

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

Love Cost i Èpic Nails s’estrenen a TV3

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més