Pares Normals s’acomiada del Poliorama

Aquest diumenge 26 ha abaixat el teló la comèdia musical Pares Normals després de tres mesos i mig de funcions i més de 30.000 espectadors. Representada un centenar de vegades, l’obra de Marc Artigau, Els Amics de les Arts i Minoria Absoluta ha omplert el Teatre Poliorama de riures i llàgrimes des de la seva estrena el 29 de novembre del 2022.

Pares Normals ha demostrat que la normalitat està sobrevalorada, en tots els sentits. L’Aran, el seu protagonista, s’ha passat tota la seva vida desitjant uns pares normals; però un incident inesperat el farà reflexionar sobre qui és ell mentre vola per camins plens d’aventures.

Des de l’humor i la sensibilitat, aquesta obra et fa viure en primera persona conceptes primaris com l’amor, la mort, la paternitat i la maternitat.

Una de les funcions més especials va ser la del passat 16 de febrer, quan la platea del Poliorama es va convertir en un karaoke. El públic va poder cantar les cançons que Els Amics de les Arts han escrit expressament per a aquest muntatge i també van poder veure com, de forma excepcional, els 3 components del grup es van colar a l’escenari per interpretar una de les cançons de l’obra de teatre juntament amb tot l’elenc. Va ser una gran nit.

Toni Soler posa en valor l’èxit d’aquest espectacle en català:

https://twitter.com/soler_toni/status/1629949844058959873

Encara podeu gaudir de Pares Normals, escoltant les seves cançons a Spotify i YouTube.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més