Pau, la força d’un silenci es pot veure a Netflix en català

Netflix ha adquirit els drets de difusió de quatre coproduccions de TV3. Són tres pel·lícules per a televisió, una d’elles és  Pau, la força d’un silenci, de Manuel Huerga, una producció de Minoria Abosluta. Les altres són Cançó per a tu d’Oriol Ferrer; Laia, de Lluís Danès i, i la minisèrie Vida privada, de Sílvia Munt.

Pau, la força d’un silenciestà dirigida per Manuel Huerga i protagonitzada per Joan PeraNao Albet i Carme Sansa.

A mitjans dels anys 40, Pau Casals és considerat el millor músic del moment. Viu exiliat a Prada de Conflent, des d’on intenta ajudar les famílies republicanes amb necessitats, i on sovint ha de protegir-se de la Gestapo, que controla la zona. Un cop acabada la Guerra, Casals té l’esperança que la victòria aliada suposarà també la fi de la dictadura franquista a Espanya. Però els seus desitjos no es compleixen i, en conseqüència, el mestre decideix que no tornarà a tocar en públic mentre Franco continuï al poder i les potències occidentals no es determinin a forçar la seva caiguda. 

És una coproducció de TV3, Minoria Absoluta i Euskal Telebista, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Centre National du Cinéma et de l’Image Animée, Slot Machine i la Région Occitanie.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més