Polònia, 18 temporades en antena

Després d’una altra temporada sent líders cada setmana, Polònia arrenca amb la mateixa força i la mateixa il·lusió de cada any.

El programa seguirà innovant el format, amb la realització més dinàmica que ja ha tingut aquesta temporada passada.  A més dels gags d’actualitat política i social, i les seccions clàssiques com la d’en Miquel i Montserrat, a les que se’n sumaran de noves, seguirà apostant per musicals clàssics per al públic de sempre i moderns per al més jove.

També seguirà apostant per la línia de cameos amb la que va acabar. Durant la temporada 21-22 han passat pel plató el president Aragonès, el cap de l’oposició Salvador Illa, el conseller Argimon, o l’elenc d’Eufòria entre d’altres.

Després de  17 temporades el programa de sàtira política de TV3 se’n va anar de vacances amb una mitjana de quota de pantalla de 17,7% i 403.000 espectadors.

El programa té uns registres molt alts de fidelitat – la capacitat que té cada programa d’atrapar a l’espectador i que no abandoni l’emissió- que aquesta temporada arriba a una mitjana del 61,6%.

A partir de 15 de setembre, cada nit de dijous a TV3 després del TN vespre.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més