Polònia arriba a la 16a temporada

Polònia

Polònia complirà 15 anys en el transcurs d’aquesta temporada.

El programa va tancar per vacances el passat mes de juny amb unes excel·lents xifres d’audiència. Malgrat l’aparició de la pandèmia de la COVID-19 el programa va saber adaptar-se a la nova situació i va estar present a la seva cita de cada dijous i l’audiència va saber reconèixer aquest esforç.

Així, la temporada 2019-2020, va obtenir una mitjana de 20,7% de quota de pantalla i 556.000 espectadors. Unes xifres molt importants tenint en compte que és un programa que s’emet des de febrer de 2006, no hi ha senyals de cansament per part de l’audiència. La millor xifra es va obtenir el 24 d’octubre amb un 31% de quota de pantalla i 846.000 espectadors.

Va ser líder en relació a totes les cadenes, tots els mesos i és el programa líder a Catalunya abans i després del confinament. Polònia és el líder clar de la seva franja tot i competir en el dia més fort del prime time de T5 amb els seus realities.

Una dada molt significativa, Polònia gaudeix d’un 69,3% de fidelització, això vol dir que 7 de cada 10 persones que veuen el programa es queden fins al final.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més