Premi Iris per a España después de la Guerra, el franquismo en color

España después de la Guerra, el franquismo en color, la sèrie documental produïda per a DMAX ha estat reconeguda per l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió com a millor programa produït a Espanya per a un canal temàtic. L’any  2017, els Premis Iris ja van atorgar un guardó, en aquesta mateixa categoria, a España dividida: la Guerra Civil en color, primera part de la trilogia històrica de DMAX que acoloreix els principals esdeveniments de la història recent d’Espanya i que tanca la minisèrie documental Franco. La vida del dictador en color.

L’estrena de Franco. La vida del dictador en color, ha estat un gran èxit d’audiència, amb 525.000 espectadors i un 3,2% de quota de pantalla, s’ha convertit en el programa més vist de la TDT del dilluns 18 de novembre i la millor estrena de producció local del canal d’aquest 2019.

Dilluns, 25 de novembre, DMAX emetrà la segona part d’aquesta producció de Minoria Absoluta per a DMAX que ofereix un relat rigorós i des d’una perspectiva visual única que mostra les imatges en color de la vida de Francisco Franco després de més de 40 anys de la seva mort.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més