Premi Iris per a España después de la Guerra, el franquismo en color

España después de la Guerra, el franquismo en color, la sèrie documental produïda per a DMAX ha estat reconeguda per l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió com a millor programa produït a Espanya per a un canal temàtic. L’any  2017, els Premis Iris ja van atorgar un guardó, en aquesta mateixa categoria, a España dividida: la Guerra Civil en color, primera part de la trilogia històrica de DMAX que acoloreix els principals esdeveniments de la història recent d’Espanya i que tanca la minisèrie documental Franco. La vida del dictador en color.

L’estrena de Franco. La vida del dictador en color, ha estat un gran èxit d’audiència, amb 525.000 espectadors i un 3,2% de quota de pantalla, s’ha convertit en el programa més vist de la TDT del dilluns 18 de novembre i la millor estrena de producció local del canal d’aquest 2019.

Dilluns, 25 de novembre, DMAX emetrà la segona part d’aquesta producció de Minoria Absoluta per a DMAX que ofereix un relat rigorós i des d’una perspectiva visual única que mostra les imatges en color de la vida de Francisco Franco després de més de 40 anys de la seva mort.

Més notícies

Maestro

5 nominacions als Goya per a El mestre que va prometre el mar

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Parenostre

Acaba el rodatge de Parenostre

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més