Presentació de Pares Normals a La Paloma

Dimarts 29 de març de 2022, s’ha presentat a l’escenari de La Paloma Pares normals, el nou muntatge dels Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta, que s’estrenarà al Teatre Poliorama el proper mes de novembre. 

Pares normals és una comèdia musical, gens normal, en català, de nova creació i per a tots els públics que compta amb una banda sonora de música original, 14 cançons inèdites compostes per Els Amics de les Arts. En la presentació d’avui el trio format per Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han tocat en directe algunes cançons de l’espectacle amb les veus dels protagonistes de l’obra.

L’espectacle, que  compta amb un espectacular equip artístic encapçalat per Sergi Belbel i Marta Tomasa, estarà protagonitzat per Enric Cambray, Júlia Bonjoch, Albert Pérez, Annabel Totusaus i Lucía Torres, amb Bernat Cot, Víctor Gómez i Anna Herebia. 

Una proposta teatral que emociona i que aconseguirà que cada espectador s’hi pugui identificar i fer la seva pròpia lectura. Pares normals explica una petita història que esdevé universal perquè tots hem tingut pares i hem estat fills, ens hem enamorat, desenganyat i tornat a enamorar tantes vegades com ha fet falta.

Pares normals és la història de l’Aran, un noi d’uns trenta anys que ha decidit muntar la seva vida a milers de quilòmetres de distància dels seus pares. No hi ha res més allunyat d’ell i de la seva manera d’entendre el món que els seus pares. L’Aran és advocat, viu a Chicago amb la seva parella, la Nora, i estan a punt de casar-se. Això és el que ha vingut a explicar als pares en un viatge llampec a Barcelona. A més, avui és un dia especial, perquè ells —ja jubilats— celebren els 25 anys del “Moixiganga”, la il·lusió de la seva vida. Un karaoke. Però un accident inesperat trencarà tots els seus plans i farà que l’Aran hagi de replantejar-se tota la seva existència. Començarà un viatge ple d’aventures que el portarà més lluny del que mai s’hagués imaginat. L’Aran s’haurà de posar a prova i coneixerà la Laia, una noia amb qui té moltes més coses en comú del que sembla a primera vista. I serà a l’altra punta del món, on l’Aran s’adonarà de què vol en aquesta vida i de qui són realment els seus pares.

El fil argumental de Pares normals requereix d’una posada en escena innovadora amb una presència important de les arts digitals que suposarà un pas endavant pels espectacles d’aquestes característiques.

Una producció ambiciosa amb un equip artístic de primer nivell.

Pares normals estarà al Teatre Poliorama a partir del 18 de novembre de 2022 i l’estrena està prevista per al dilluns 21 de novembre de 2022.

Entrades ja a la venda a Teatre Poliorama

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: ELS AMICS DE LES ARTS, MARC ARTIGAU i MINORIA ABSOLUTA / Direcció musical: ELS AMICS DE LES ARTS / Direcció escènica: SERGI BELBEL / Direcció musical adjunta: JOAN MARTORELL / Disseny d’escenografia: ENRIC PLANAS / Il·luminació: KIKO PLANAS / Coreografia: MARTA TOMASA / Disseny de vestuari: PAU AULÍ / Disseny de caracterització: HELENA FENOY / Ajudant de direcció: ALÍCIA SERRAT / Assessorament musical: ANDREU GALLÁN / Repartiment: ENRIC CAMBRAY, JÚLIA BONJOCH, ANNABEL TOTUSAUS, ALBERT PÉREZ, LUCÍA TORRES, ANNA HEREBIA, BERNAT COT i VÍCTOR GÓMEZ / Producció executiva: DAVID FELANI, EVA MOR, RITA PERÉ i JORDI SELLAS / Producció: ISAAC VILA / Direcció tècnica: MARC AMIGÓ / Comunicació i premsa: ANNA PUJOL i MARIA PERMANYER / Xarxes socials: CARLOS AGUILAR / Disseny gràfic: MARINA VELASCO

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més