Presentació El Món d’Ahir a Palma i Ciutadella

La revista El Món d’Ahir viatja a les Balears per presentar el número 19 que dedica el seu dossier central a Les Balears.

Esperem de tot cor que aquest número interessi els lectors balears i els animi a formar part de la comunitat d’El Món d’Ahir. Però anhelem amb el mateix delit que els nostres lectors i subscriptors catalans i valencians aprofitin aquesta oportunitat per llegar una colla de textos interessants que els mostraran una altra cara del passat i del present d’aquestes illes que formen part del nostre horitzó geogràfic i mental.

Toni Soler

 

Dijous 1 de juliol a les 19 hores al Teatre Principal de Palma Toni Soler, director de la publicació conversarà amb Emili Manzano i Sebastià Alzamora dos periodistes que han escrit per aquest número, l’acte serà conduït per la periodista Margalida Mateu.

Divendres 2 de juliol la presentació serà a Menorca, concretament a la llibreria VaDllibres de Ciutadella de Menorca (c/ Carnisseria 24) a les 19 hores. En aquesta ocasió Toni Soler conversarà amb l’escriptora Maite Salord, Joan Pons i Josep M. Quintana, la llibretera Dolors Boatella moderarà l’acte.

Cal fer la reserva de places a través d’aquest formulari: form.typeform.com/to/VqKS2Bkx

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més