Primera experiència de teatre immersiu a l’IDEAL

SALVACIÓ Total Imminent Immediata Terrestre i Col·lectiva és una obra inclassificable, estrenada a Edinburgh, on tots els espectadors llegeixen conjuntament un llibre. En aquesta ocasió Sixto Paz Produccions experimenta amb la seva versió digital.

SALVACIÓ Total Imminent Immediata Terrestre i Col·lectiva és la història d’una família que busca respostes després d’un cataclisme. Un home ha escrit un llibre que ho prediu tot: des del lloc on es formarà un forat negre a les paraules que direm en els pròxims minuts. Ha convocat tots els seguidors en un espai on seuran i manifestaran la seva fe en una cosa que, de fet, ningú sap si existeix.

En aquesta muntatge el públic té un paper determinant, cada espectador trobarà a la seva butaca una còpia impresa d’aquest llibre profètic i, durant la funció, públic i actors en passaran les pagines plegats.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: TIM CROUCH / Traducció: ADRIANA NADAL / Direcció: PAU ROCA / Repartiment: EMMA ARQUILLUÉ, ALBA SAEZ, VICENTA N’DONGO i ANDREW TARBET / Escenografia: PAULA BOSCH / Il·luminació: GUILLEM GELABERT / Música i espai sonor: CLARA AGUILAR / Vestuari: POL CORNUDELLA / Fotografia: KIKU PIÑOL / Producció: ADRIANA NADAL i POL CORNUDELLA / Construcció: TALLER JORBA MIRÓ / Ajudant de direcció: CLARA MATA / Estudiants en pràctiques (Eòlia): LAIA CERVERA, BERTA PEÑA, JUDIT REVERTE, LÍDIA ROBLA i JÚLIA SERRA

Una producció de Sixto Paz i el Grec 2022 Festival de Barcelona amb el suport de la Sala Beckett i l’IDEAL

Més notícies

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
èpic nails

Èpic Nails al festival INPUT de televisió

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més