Segeuixen les sessions del Sónar a l’IDEAL

Els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2021, Sónar va estrenar a l’IDEAL (Centre d’Arts Digitals) en primícia mundial a IDEAL Koraal – Magma, el nou espectacle audiovisual del productor i DJ John Talabot amb els artistes visuals pioners Desilence.

Presentat  en associació amb We Are Europe, el show és una experiència immersiva i multisensorial única, dissenyada i creada específicament per a aquest espai de l’IDEAL.

Més de 1200 persones van assistir a alguna de les 8 sessions que es van programar en aquesta primera edició del Sónar a Ideal.

Sónar a IDEAL és la col·laboració entre Sónar i IDEAL per a la producció i l’estrena de shows immersius en què participen músics i artistes visuals. Aquest serà el primer d’una sèrie de concerts que tindran lloc durant els propers mesos.

Per al segon lliurament del cicle, Sónar a IDEAL reuneix dos referents de l’electrònica experimental i el pop alternatiu, per a actuar junts en un AV show immersiu extraordinari, Raül Refree & Pedro Vian feat. Pedro Maia A/V

Presentat en associació amb We Are Europe, l’espectacle uneix el talent de Raül Refree -mestre de la composició i col·laborador innat- amb Pedro Vian -capità del segell Modern Obscure Music- en un panorama visual dissenyat a mida per a aquest espai per Pedro Maia, artista visual portuguès i col·laborador habitual d’artistes com Vesel i Kevin Martin.

Durant l’actuació, els assistents escoltaran música totalment inèdita, inspirada en el fluir de la naturalesa, la incertesa del futur i la importància del present. La idea neix d’unes composicions de Pedro Vian a les quals Raül acaba de donar forma amb improvisacions de piano preparat i òrgan positiu.

Aquest show serà tota una experiència immersiva en la qual electrònica, instrumentació clàssica i imatge analògica digitalitzada i tractada per l’artista visual Pedro Maia crearan un món paral·lel totalment nou.

Raül Refree & Pedro Vian feat. Pedro Maia A/V set es presentarà en directe els dies 7 i 8 d’octubre, 2 vegades cada dia en passis programats a les 20.00 i les 22.00 hores. LES ENTRADES JA E SPODEN COMPRAR AQUÍ

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més