SMILEY, LA HISTÒRIA D’AMOR DE L ÀLEX I EL BRUNO ARRIBA AQUEST NADAL A NETFLIX

Smiley

Netflix ha ensenyat les primeres imatges de Smiley i ha confirmat que la historia d’amor de l’Àlex i el Bruno, que va néixer amb un primer petó el novembre de 2012 en un petit teatre de Barcelona, arribarà a Netflix aquest Nadal.

L’obra va saltar als grans teatres comercials Barcelona, encadenant temporades fins l’any 2015, any en que la producció va omplir 2 teatres de Madrid. En aquell moment el text ja estava traduït  a diferents llengües i fins al moment s’ha versionat a Alemanya, Grècia, Xipre, Itàlia, Xile, Puerto Rico, Uruguai, Perú, Veneçuela, Miami, Nova York, Colòmbia, Austràlia i Singapur.

Smiley és l’adaptació de l’obra homònima de Guillem Clua, showrunner d’aquesta nova ficció que està dirigida per Marta Pahissa i David M. Porras i produïda per Minoria Absoluta per a Netflix.

El repartiment d’Smiley està encapçalat per Miki Esparbé (El inocente, Reyes de la noche), Carlos Cuevas (Alguien tiene que morir, Merlí), Pepón Nieto (30 monedas, Los hombres de Paco), Meritxell Calvo (Amar es para siempre, Pulsaciones), Giannina Fruttero (La jauría, Ema), Eduardo Lloveras (Intimidad, The one), Ruth Llopis (Durante la tormenta, Valeria)  i  Ramon Pujol (Ciega a citas, El perfume: historia de un asesino).

A Smiley, Álex (Carlos Cuevas) acaba de patir un desengany amorós, s’havia fet il·lusions amb un noi que, al cap de poques setmanes, li ha fet un ghosting de manual, i això no li agrada gens. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions amb un missatge de veu que tindrà conseqüències inesperades … perquè l’ha enviat per error al Bruno (Miki Esparbé), que no el coneix de res. Aquest innocent primer equívoc és el primer d’una cadena d’esdeveniments que canviaran la vida de l’Àlex i el Bruno per sempre.

Smiley és la més gran història d’amor que he viscut mai. I com passa sovint amb les històries d’amor, va començar amb una cosa molt petita i ha anat creixent al llarg dels anys  fins a convertir-se en una cosa que m’ha canviat la vida. En tot aquest temps, Smiley ha tocat l’ànima de milers de persones en teatres de tot el món i em fa molt feliç que ho pugui seguir fent des d’una plataforma tan orgullosa de la diversitat com Netflix. No només perquè la història de l’Àlex i el Bruno arribarà a milions de persones més, sinó perquè els dos estan acompanyats per un nou univers sencer d’històries d’amor LGTBI. Per això dic que Smiley és la meva gran història d’ amor. El millor de tot és que això no ha fet més que començar.

Ha afirmat Guillem Clua, autor i showrunner de Smiley.

 

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més