SX3 estrena la sèrie d’entreteniment Fuet

Fuet

Un espai d’entreteniment i divulgació, que s’estrena el dilluns 5 de febrer al canal de continguts infantils SX3 i s’emetrà tots els divendres a les 20.40h.

Fuet és un programa divulgatiu d’esquetxos enfocat a entretenir, sorprendre i educar als infants al voltant de les tradicions i de la història de Catalunya. Cada programa és monogràfic i recull d’una manera propera i informal els fets concrets d’una època, amb els seus personatges i els seus costums. A través d’un llenguatge i un format conegut i estimat pels infants, en la línia d’esquetxos del programa Polònia, respectant amb la màxim rigorositat  els fets, però els desvirtuarem amb una mirada humorística per fer-los més propers i interessants. La tecnologia i les xarxes socials serà un element important en el format, ja que el seu ús serà totalment normalitzat sigui l’època que sigui. Com seria un anunci de televisió de la Santa Inquisició? Com explicaria una booktuber les Homilies d’Organyà? Us imagineu Franco convertit en gamer?

Una civilització extraterrestre ha estat convivint amb nosaltres des de l’origen de la humanitat. A cada territori s’hi van instal·lar dues criatures intergalàctiques que, camuflades com a humans, van fer evolucionar els diferents pobles del món sense que nosaltres ens n’adonéssim. A Catalunya la nostra parella d’extraterrestres ens va deixar tota la nostra història i cultura: el porró, Guifré el Pilós, les espardenyes, la Senyera, els segadors, Montserrat… Però en un punt desconegut de la història van descuidar una joia de gran valor extraterrestre: En Fuet, un cadellet de gat vermell (molt trapella) únic a l’Univers. Els nostres dos extraterrestres protagonistes (Alba Florejachs i Tamara Ndong) hauran de rebobinar el fil cronològic de la història de Catalunya, des de la seva nau i amb una pantalla virtual. Així podran revisar on dimonis pot estar en Fuet… i abduir-lo de tornada cap a casa sense alterar els fets històrics.

Fuet és una sèrie de 12 capítols d’uns 20 minuts de durada, que compta, entre d’altres, amb cares tan conegudes com les de Judit Martin, Cesc Casanovas, Jordi Soriano, Xavier Serrano, Marc Rodríguez així com les esmentades Alba Florejachs i Tamara Ndong.

 

EQUIP TÈCNIC

Producció executiva: GUILLEM SANS / Directora de producció: MIREIA GAITAN / Productor executiu Minoria Absoluta: DAVID FELANI /  Cap de producció: LUCIA SANCES / Director-realitzador: MARC TARDIU / Director continguts: ADRIÀ CUATRECASES / Ajudant de direcció: ALBERT AULADELL / Guió: JORDI LÓPEZ CASANOVAS, MANEL LUCAS, PAU ESCRIBANO, JÚLIA COT i SÍLVIA NAVARRO / Cap d’art: MARC ANGLÈS / Cap vestuari: MARTA MASSAGUÉ / Director de fotografia: SIMÓ ANDREU / Música: JULEN GERRIKABEITIA / Ajudants de producció: CLARA GERMÁN, SÍLVIA VINADRELL i PAU SÁNCHEZ / Auxiliar de realització: AINA CRUZ / Ajudant d’art: CAROL SÁNCHEZ / Atrezzo: DANI HIDALGO i CARLES ROYO / Edició: JOSÉ LUÍS RODRÍGUEZ / Auxiliar postproducció: FRANCESC BOLUÑA / Ajudant edició: XAVIER VILA / Grafisme: CORINA HERNÁNDEZ i XAVIER ROJAS / Edició so: FERRAN CASAS / Ajudants vestuari: XÈNIA GONZÁLEZ i NATÀLIA VALÈNCIA / Maquillatge i perruqueria: YOLANDA SERRABLO, AILEEN LAYOS I MÍRIAM RUEDA / Elèctrics: MICKY PÉREZ i JUANJU SORRIBAS / Operadors de càmera: GEM BERNARDO, DAVID BRETONES, FERRAN GIL i RAÜL ESCALERA / Auxiliars de càmera: ENRIC NAVAL i XAVI SERRADELL / So: DAVID ARROYO

EQUIP ARTÍSTIC

XAVI CARRERAR, XAVI SERRANO, MARC RODRÍGUEZ, ALBA FLOREJACHS, CESC CASANOVAS, JUDIT MARTIN, JORDI SORIANO, NESA VIDAURRÁZAGA, IRENE JODAR, MIQUEL SIMÓ, MAGI COMA, MOHA AMAZIAN, ALBA MUNUERA, TAMARA NDONG, MANEL LUCAS, JULEN GERRIKABEITIA i ANA AMAT

Més notícies

Alumbramiento guanya dos premis al BCN Film Fest

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més
Fuet

Fuet, èxit d’audiència al SX3 i 3Cat

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més