Tractament de dades

Les seves dades i les de les persones que l’acompanyaran, seran tractades per Minoria Absoluta SL, amb la finalitat de comunicar-les a TV3 per poder assistir de públic al programa “Està passant”. També les utilitzarem per informar-vos i convidar-vos a futurs programes o esdeveniments que Minoria Absoluta dugui a terme.

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició enviant un correu electrònic a public@estapassanttv.cat, indicant el dret que vol exercir i identificant-se adequadament.

MINORIA ABSOLUTA li comunicarà el seu nom a TV3 per permetre-li l’entrada a les seves instal·lacions i quedi cobert per l’assegurança en el cas que es produís algun sinistre. TV3 ens manifesta que destruirà les dades en el termini d’un mes.
Minoria Absoluta conservarà les seves dades mentre ens uneixi una relació i vostè no ens manifesti el contrari. Vostè té dret a presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos si considera que ha vist vulnerats els seus drets.
Per poder assistir de públic al programa, cal que doni conformitat al tractament de dades per part de Minoria Absoluta, enviant-nos un correu a public@estapassanttv.cat dient: ACCEPTO EL TRACTAMENT DE DADES.
Si no vol que li enviem informacions de futurs programes, li preguem que contesti al correu public@estapassanttv.cat indicant: TRAMITAR BAIXA.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més