Últimes setmanes per veure Klimt: l’experiència immersiva al Centre d’Arts Digitals IDEAL

El proper 17 de novembre serà l’últim dia per veure Klimt: L’experiència immersiva al Centre d’Arts Digitals IDEAL. L’espectacular mostra, que no es prorrogarà més enllà d’aquesta data, permet al visitant endinsar-se en la trajectòria d’un artista excepcional que va crear algunes de les obres més reconegudes de la història de l’art i que va jugar un paper cabdal en la modernització de la pintura.

Projeccions immersives de gran format, més de 1000 metres quadrats de pantalla, experiència amb ulleres de realitat virtual, espais expositius i eines interactives conformen aquesta proposta cultural per a tots els públics.

L’experiència immersiva, creada per Layers of Reality i l’estudi belga Exhibition Hub amb un pressupost total de prop d’un milió d’euros, s’ha pogut veure simultàniament a Barcelona i Brussel·les.

FRIDA KAHLO, The life of an Icon és la propera mostra que es podrà veure a l’IDEAL. La inauguració serà el 30 de novembre i obrirà les portes al públic l’1 de desembre. Es tracta de la primera experiència immersiva centrada en la biografia d’una de les figures més influents del segle XX. Una ambiciosa proposta immersiva basada en una profunda investigació científica que, a diferència de propostes prèvies centrades exclusivament en obres de grans artistes, mostra un enfoc inèdit sobre la persona, filla, amiga, muller, amant, dona i finalment, el mite que ha transcendit generacions. L’experiència immersiva coproduïda per IDEALARF i Frida Kahlo Corporation permetrà descobrir la icònica Frida Kahlo més enllà de la seva obra, a través de la seva vida amb fotografies, objectes, documents i elements fins avui poc coneguts de l’artista, convidant a l’espectador a descobrir la meravellosa història que va construir el mite.

Podeu consultar horaris i comprar entrades d’ambdós experiències a IDEAL BARCELONA.

Més notícies

Jules Verne

L’IDEAL Barcelona presenta Jules Verne 200 l’experiència immersiva més ambiciosa

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

El mestre que va prometre el mar premiada a Califòrnia

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més