6 nominacions als Gaudí per a El mestre que va prometre el mar

Mestre

El mestre que va prometre el mar ha rebut 6 nominacions als premis Gaudí.

La pel·lícula opta a 6 premis Gaudí en les següents categories.

  • Millor pel·lícula en llengua no catalana: Paco Escribano, Tono Folguera, Carlos Fernández, Laura Fernández i David Felani
  • Millor guió adaptat: Albert Val
  • Millor protagonista masculí: Enric Auquer
  • Millor direcció artística: Josep Rosell
  • Millor vestuari: Maria Armengol
  • Millor maquillatge i perruqueria: Patricia Reyes i Ana Cortés

Aquestes nominacions s’afegeixen a les xifres impressionants que la cinta acumula. El mestre que va prometre el mar ja ha superat els 175.000 espectadors des de la seva estrena a les sales el passat 10 de novembre. Demà arrenca la sisena setmana d’exhibició, mantenint-se al TOP 10 de les pel·lícules més vistes.

A banda dels premis Gaudí, la pel·lícula està nominada a 5 premis Goya, en les categories de millor actor (Enric Auquer), millor actriu de repartiment (Luisa Gavasa), millor guió adaptat (Albert Val), millor disseny de vestuari (Maria Armengol) i millor música original (Natasha Arizu). 

També té 2 nominacions als premis Feroz, en les categories de millor actor protagonista per Enric Auquer i millor actriu secundària per Luisa Gavasa.

Amb aquestes, El mestre que va prometre el mar suma un total de 13 nominacions, i ja acumula 2 premis: el de Millor Pel·lícula Espanyola del Festival Cine por Mujeres de Madrid i el Premi Especial del Públic a la 15 edició del Festival del Cine y la Palabra, CIBRA, de Toledo.

Els guanyadors dels premis Gaudí es donaran a conèixer el dia 4 de febrer en una gala que se celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Més notícies

Embrió

Premis Embrió 2024

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més

Love Cost i Èpic Nails s’estrenen a TV3

Llegeix-ne més Path 3 Copy 4 Created with Sketch.
Llegeix-ne més